Knock Out - Hersenschudding

Wat begon met een flitsende start in het najaar van 2019, al snel kwam alles tot stilstand. Op een mistige ochtend terwijl ik Jip aan het uitlaten was stootte ik mijn hoofd aan een ijzeren balk van een marktkraam. In 1e instantie had ik niets door behalve hoofdpijn en wat bloed maar na een paar dagen werd alles wazig. Ik niet meer goed zien en kon eigenlijk niets hebben. Een bezoekje aan de huisarts gaf de diagnosis hersenschudding.


Thuis in de ziektewet en ook yoga beoefenen in de oude vorm was onmogelijk. Geen handstand, hoofdstand, of dynamische houdingen maar alleen specifieke herstellende houdingen. En ook die moesten langzaam opgebouwd worden.


Nu, na bijna 1,5 jaar kan ik zeggen dat ik pas echt hersteld ben. Ik kan eindelijk weer volop meedoen.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven