Hoi, wij zijn Barbara en Jip. En helemaal verliefd op de woning van jullie moeder! Het is echt precies wat wij zoeken, op de locatie die wij willen en ook binnen ons budget! Onze hypotheekadviseur (Vereniging Eigen Huis) heeft alvast gekeken naar de financiering en er lijkt geen enkel wolkje aan de lucht.

Nu wonen wij midden in de stad Amsterdam, in een appartement op de 4e verdieping. Niet echt de ideale locatie als je hoogsensitief bent en het liefst drukte, lawaai en mensenmassá's vermijdt. Waarom dan toch tijdelijk gekozen voor Amsterdam? Omdat ik hier een opleiding tot Iyengar yogadocent volg. Nu mijn studie zich in een latere fase bevindt kan ik eindelijk de stad verlaten, en mijn hart volgen naar de provincie die bijzonder veel met ons doet: Drenthe.

Naast mijn opleiding werk ik als beleidsadviseur bij de overheid. Ik draag graag mijn steentje bij aan de samenleving. Ook kijk ik er al naar uit om eind 2022 een Iyengar yogastudio te openen in Drenthe. Een gelukkig leven begint immers met een gezond lichaam en een flexibele mindset. En hoe fijn is het niet om iedereen de kans te geven gelukkig te zijn?!

Jip draagt zijn steentje op zijn manier bij; door blijdschap te brengen aan iedereen die hij ontmoet. Kinderen en katten zijn zijn beste vriendjes, hij weet intuitief wie zijn aandacht nodig heeft. En door zijn bijzonder rustige en liefdevolle karakter heeft hij al verschillende mensen van hun angst voor honden afgeholpen.

Wij kijken er naar uit om de stad vaarwel te kunnen zeggen, en te verhuizen naar het prachtige Elp. Waar wij naar hartelust kunnen wandelen, knuffelen op de bank en spelen in de tuin. Maar bovenal een plek waar wij ons eindelijk echt thuis kunnen voelen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Bedankt dat jullie moeder van deze woning zo'n fijne plek heeft gemaakt. En hopelijk mogen wij er straks met veel plezier wonen!

Barbara & Jip 

Logo vereniging eigen huis.png
3.jpg
duim omhoog.png

Ons nieuwe (t)huis?

Logo vereniging eigen huis.png
3.jpg
duim omhoog.png
Blank 6 Panel Comic Strip.png

Wij pakken graag de verhuisdozen in!

IMG-3240.jpg
verhuisdozen 2.jfif
2e098075-e53d-407d-82ca-c49e18412eac.JPG

En wij wensen jullie en je moeder het beste toe.