Hoi, ik ben Barbara Abraham. Een yoga-yunkie ;) Volg je mij de komend drie jaar in mijn opleiding tot (Iyengar) yoga docent? Jouw kans om eindelijk te ontdekken hoe je nu yogadocen wordt, wat je hiervoor nodig hebt. En wat juist niet!

Hoi, ik ben Barbara

Ik ben Barbara. En yoga is mijn passie! Zo heb ik een aantal jaar in India yoga gestudeerd, in Antwerpen mijn eigen yogastudio gehad en is zelfs mijn huidige huiskamer omgebouwd tot een yogastudio van 16 m2. Na een aantal jaar als Hatha yoga docent les te hebben gegeven wil ik mij verder verdiepen en volg ik een opleiding tot Iyengar yoga docent. Ik doe dit bij Berber Schönholzer, een van de weinige senior Iyengar docenten van Nederland:

 

Over yoga krijg ik veel vragen. Of je lenig moet zijn om yoga te doen. Ik kan je gerust stellen. Nee, je hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen. Wel wordt je steeds leniger als je yoga doet.

Een andere veelgestelde vraag is hoe je nu een yoga docent wordt, hoe je les moet geven en hoe een opleiding tot yoga docent eruit ziet.

 

Hoe kan ik dat nu beter uitleggen dan jullie mee te nemen in mijn eigen opleiding?​

Ben jij ook benieuwd? Schrijf je hieronder in zodat jij straks alles weet hoe je een yoga docent wordt.

CONTACT

Namaste! Super leuk dat jij alles wilt weten hoe je een yoga docent wordt.